.
Liliane Saint Pierre
zondag 19 maart 2023

Liliane Saint-Pierre wankelde op haar sokkel  

“Haar beha mag niet uit?” 

“Toen Marc stierf, ben ik op mijn sokkel beginnen wankelen. Ik ben iemand die een houvast nodig heeft. Mijn plus-zus heeft na het overlijden van haar man opnieuw de liefde gevonden, maar het kan ook anders zijn. Ik kan toch moeilijk een wildvreemde van straat plukken?”, vertelt Liliane Saint-Pierre aan Primo.

Een nieuwe relatie zit er voor haar dus niet direct in. “Stel dat ik toch een nieuwe partner vind. Dan nog blijft Marc dé liefde van mijn leven.”, vertelt Liliane Saint-Pierre aan Primo.

Ook vrienden zijn door het verlies nóg belangrijker. Ze bieden een luisterend oor, gezelschap of een helpende hand. Maar televisie kan die taak ook vaak vervangen, geeft Liliane aan.

“Sinds het overlijden van Marc betrap ik mezelf erop dat ik bijvoorbeeld vaker voor de televisie eet in plaats van met vrienden te praten of samen te eten”, bekent Liliane.

Intussen heeft ze al gezegd wat er met haar dient te gebeuren, indien het tot een vroegtijdig overlijden zou komen. Haar beha mag alleszins niet uit zodat alles strak blijft.