.
Liliane Saint-Pierre
maandag 22 januari 2024

Liliane Saint-Pierre: “Voor wie zou ik dat nog doen?”

Dat is gedaan

Sommige mensen kunnen niet zonder plastische chirurgie, anderen zijn er doodsbenauwd van. Ook voor Liliane Saint-Pierre is plastische chirurgie uit den boze. Het enige wat zij laat doen is een zuurpeeling bij haar dermatoloog.

“Dezelfde huidarts benadrukt overigens dat wondercrèmes niet bestaan en dat het enige wat echt helpt, een vochtinbrengende crème is. Ik rook niet en drink nauwelijks. Vroeger dronk ik zelfs nooit. Maar sinds Marc, mijn man, gestorven is, trakteer ik mezelf wekelijks op een glas rode wijn als een soort eerbetoon, omdat hij dat graag dronk”, glimlacht Liliane in Primo.

De zangeres beseft heel goed dat alles aan je uiterlijk verandert als je ouder wordt. Vechten tegen de zwaartekracht heeft op zo’n moment geen zin meer.

“Maar voor wie of wat zou ik nog aan mezelf laten sleutelen? Ik ben als de dood voor de narcose die bij een operatie komt kijken. Maar als één of andere fee mij tijdens mijn slaap een kleinere neus of kleinere boezem zou kunnen bezorgen... Dát, zou ik niet erg vinden.”