.
Liliane Saint-Pierre
dinsdag 9 augustus 2022

Liliane Saint-Pierre op podium voor Antwerp-Pride

Woensdag is het zover!

De Antwerp-Pride sluit Liliane Saint-Pierre in hun hart omwille van de steun die Liliane aan de LGBTQIA+ gemeenschap geeft. Liliane is trouwens de artieste die al het meeste optredens heeft verzorgd op de Antwerp-Pride.

Naar aanleiding van het 15-jarig bestaan van de Antwerp-Pride opent Liliane Saint-Pierre de Pride met een optreden in het gezelschap van haar muzikanten "De Soldiers Of Loveband" op woensdag 10 augustus in het Openluchttheater Rivierenhof te Deurne om 19 uur. Uiteraard gaan de nummers "Soldiers of love" en "Sacha" niet ontbreken.

Dit jaar is het ook de 3e editie van de "Trial of Stories" Dit is een wandelroute door de stad Antwerpen met 11 haltes met een foto van personen die hun steuntje bijdragen aan de holebi-gemeenschap. Deze wandeling kan je 24/24 u maken tot en met 31 augustus. Het verhaal van en met deze personen kan je beleven via de QR code aan hun foto. Liliane maakt dit jaar ook deel uit van deze "Trial of Stories" en haar foto kan je vinden aan het MAS (Hanzestedenplaats) te Antwerpen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Liliane Saint-Pierre