.
Liliane Saint-Pierre
donderdag 19 mei 2022

Liliane Saint-Pierre: “Logisch dat ik minder gevraagd word”

“Het is op dat vlak een ingrijpende keuze"

Zangeres Liliane Saint-Pierre kijkt reikhalzend uit naar de zomer. Ze duikt binnenkort de studio in om een zomersingle op te nemen en haar laatste album 'Mijn leven, mijn adem' is nu verkrijgbaar. Dat lezen we in TV Familie.

“In volle coronacrisis heb ik toch een nieuw album kunnen uitbrengen”, zegt Liliane. Ze gaat ook opnieuw rondtoeren met haar laatste plaat. “Het is een live-album met een bijbehorende tournee”, weet ze daarover te vertellen.

Liliane is nog steeds een steengoede zangeres. Ze mocht in 1987 ons land vertegenwoordigen op het Songfestival en is de kneepjes van het vak nog lang niet verleerd.

Ze pakt wel de dingen anders aan dan vroeger. “Ik treed niet meer zo vaak op, maar dat heeft er wellicht mee te maken dat ik geen playback- of live-on-tape-optredens meer doe. Alleen voor tv of radio maak ik een uitzondering. Voor de rest wil ik met livemuzikanten het podium op.”

Voor haar betekent dat een daling in het aantal boekingen. “Het is op dat vlak een ingrijpende keuze, want optreden met liveband is natuurlijk een heel ander kostenplaatje. Het is dus logisch dat ik minder gevraagd word...”, concludeert Liliane.

Download onze app voor iOS of Android