.
News Image

Liliane Saint-Pierre klaar voor de zomer

Liliane Saint-Pierre heeft grote plannen.


Iedereen was verliefd op haar (zang) schrijft Jan Mulder. Leve Liliane Saint-Pierre!, vanaf april 2020 klaar voor de zomer met de Soldiers Of Love band

Voetbal en mediafenomeeen Jan Mulder schrijft naar aanleiding van de passage van Liliane op het festival van de gelijkheid eind november 19 in Gent:

Ze staat vijftig jaar op de planken, lees ik in het programma. Ik voetbalde vijftig jaar geleden in Brussel bij Anderlecht. Het eerste gesprek dat ik in de kleedkamer hoorde, ging over de onweerstaanbaar mooie Liliane Saint-Pierre. De volgende dag ook. En verder het hele seizoen. Iedereen was verliefd op haar (zang). Leve Liliane Saint-Pierre.Vanaf april tot eind september 2020 is Liliane Saint-Pierre samen met de Soldiers Of Love band beschikbaar voor concerten en festivals. In 2021 wil de zangeres een multimediale muziektheatertour langs culturele centra houden. Meer info via muziektheater.be .Liliane Saint-Pierre is een vocaliste met wereldklasse.

Een icoon getrokken uit de Vlaamse klei.

Zij is een echt theaterdier, een grote concertdame en bovenal een zangeres met een magische stem en een onweerstaanbaar interpretatievermogen.

De unieke klankkleur van haar stem en haar sierlijke podiumprésence brachten al duizenden in vervoering.