.
Liliane Saint-Pierre
zaterdag 10 september 2022

Liliane Saint-Pierre is nog altijd single: “In onze branche is dat anders”

Haar hart staat terug open

12 jaar geleden overleed Marc, de man van zangeres Liliane Saint-Pierre. Sinds de dood van Marc zijn er geen andere mannen meer geweest in het leven van de zangeres. En op zoek gaan, dat is ze ook niet meteen van plan.

“Dat zit gewoon niet in mijn karakter. Het moet op mijn weg komen. En degene die op mijn weg komt, zal mij moeten vastpakken en zeggen: ‘Hoe zit het kind, voelde gij niks voor mij?’ En dan zal ik even kijken en zeggen: ‘Hmmm, misschien’”, lacht Saint-Pierre in Dag Allemaal.

Liliane heeft zich lang afgesloten voor een nieuwe liefde en haar hart heeft lang dichtgezeten. Maar daar lijkt nu wat verandering in te zijn gekomen.

“Als het een fijne mens is, waarom niet? Maar ik ga niet zoeken. In onze branche is dat sowieso anders, je bent niet anoniem. Ik val ook niet op leeftijdgenoten, met alle respect. Dat heeft niets te maken met krampachtig jong willen zijn.”

Voorlopig dus nog geen nieuwe liefde en Liliane moet zich voorlopig nog wat vasthouden aan een andere man in haar leven, haar begeleider Alain. “Als hij niet in mijn leven zou zijn… ik zeg het niet graag, want ik wil geen druk op zijn schouders leggen. Maar ik moet toegeven dat ik hem toch vaak mijn engelbewaarder noem.”