.
Liliane Saint-Pierre
vrijdag 26 augustus 2022

Liliane Saint-Pierre: “Ik kan dat slecht wegsteken”

Daar krijgt ze veel energie van

Het zijn niet altijd leuke tijden geweest voor Liliane Saint-Pierre, de zangers van het bekend ‘Soldiers Of Love’. Enkele jaren geleden kreeg ze een scheiding te verwerken en de laatste tijd heeft ze veel afscheid moeten nemen van dierbaren.

Maar klagen bij iemand anders zal ze iet snel doen, ze wil immers niemand tot last zijn. “Ik mag nog zo diep zitten, ik zal niemand bellen om mijn hart uit te storten. Meestal belt dan toevallig een van mijn vrienden, alsof ze het voelen. En dan kan ik dat slecht wegsteken”, geeft ze toe in Dag Allemaal.

Toen Marc, haar man nog leefde, wist hij heel goed dat Saint-Pierre niet alleen mag zijn en dat ze vooral veel mensen rond haar nodig heeft. Bij mensen zijn die ze graag heeft, daar haar Liliane veel energie uit.

De dood van haar moeder maakte het er voor Liliane niet beter op. Dat was een heel intens en heftig afscheid.

“Ik wist dat het elk moment kon gebeuren. Mama is op 11 oktober 96 geworden, op 13 oktober is ze gestorven. Ik zei tegen mijn zoon dat het wel ging, maar hij zag dat ik in shock was. Drie jaar heb ik dag en nacht voor haar gezorgd. En voor mijn pluspapa, die is gestorven op 1 april.”