.
Liliane Saint-Pierre
vrijdag 23 september 2022

Liliane Saint-Pierre: “Doe mij maar na!”

Ze staat 60 jaar op de planken

60 jaar, zo lang staat Liliane Saint-Pierre al op een podium. En daarmee is de lat meteen erg hoog gelegd voor de jongere generatie van nu, die nu hoge toppen weet te scoren in de hitparade.

Tien Om Te Zien mag wekelijks heel wat jong geweld ontvangen op het podium, maar ook de oudere generatie zijn ze daar nog lang niet vergeten. Zij mogen ook langskomen om er een klassieker van vroeger te zingen.

En waar andere artiesten van de oudere generatie wrok koesteren tegen de nieuwe generatie, wordt het hen gegund door Liliane.

“Het is hen allemaal gegund om een carrière uit te bouwen. Zij moeten hun weg gaan, en we zullen zien hoelang het duurt. Ik sta er over twee jaar zestig jaar. Doe mij na, zeg ik dan”, zegt de zangeres in Dag allemaal.

Wie Liliane graag op zijn of haar festival, kermis, of feestje wil zien optreden die moet er nu wel nog wat voor over hebben. “Toen ik 50 jaar op de planken vierde zei ik: ‘Ze mogen mij bieden wat ze willen, vanaf nu geef ik enkel nog concerten met eigen muzikanten. Ik ben de voorbije jaren meer ongelukkig dan gelukkig geweest. Maar nu sta ik nog liever op het podium dan vroeger.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Liliane Saint-Pierre