.
Liliane Saint-Pierre
woensdag 22 november 2023

Liliane Saint-Pierre: “Dit is echt niet normaal”

Ze moest naar het ziekenhuis

Enkele weken geleden zagen we Liliane Saint-Pierre nog in de verraders, nu is er minder goed nieuws te melden over de zangeres. Op gezondheidsvlak heeft Saint-Pierre enkele moeilijke en bange momenten gehad.

“Ik was laatst bij een vriendin toen ik plots onwel werd. Eerst een raar gevoel in mijn lippen, en al snel werd mijn aangezicht gevoelloos. Vooral de linkerkant. Ik voelde dat doortrekken naar mijn linkerarm en -been. Dit is echt niet normaal”, begint Liliane in Tv Familie.

De ambulance werd meteen gebeld en Liliane werd meteen naar het ziekenhuis gevoerd. Gelukkig ging het onderweg naar het ziekenhuis al iets beter.

“Na allerlei onderzoeken was de conclusie duidelijk. Het was een kleine beroerte. In 2019 had mijn dokter mij al aangeraden bloedverdunners te nemen. Ik wilde dat niet. Ik geef voorkeur aan alternatieve medicijnen. Maar nu hebben ze mij verplicht.”

Op de scan zag de dokter bovendien dat het niet de eerste keer was dat Liliane een beroerte had gehad. Het moet al meerdere keren zijn voorgevallen. “En daar was ik me helemaal niet bewust van.”