.
Liliane Saint-Pierre
donderdag 26 mei 2022

Liliane Saint-Pierre: “Dat was een serieuze klap voor mij”

"De voorbije jaren woonde ik bij haar en haar partner"

Met haar leger liefdessoldaten ging ze in 1987 voor België ten strijde op het Songfestival. 35 jaar later staat ze nog steeds op de planken. Zangeres Liliane Saint-Pierre heeft tot dusver een erg mooi parcours gereden.

Daar kwam onlangs een mooi verlengstuk aan, want ze bracht in volle coronacrisis een nieuw album uit getiteld 'Mijn leven, mijn adem'. Ze heeft ook een zomersingle in de maak, waarvoor ze binnenkort de studio induikt. Dat lezen we in TV Familie.

Ze blijft op haar 73ste nog steeds op volle toeren meedraaien in de Vlaamse showbizz. Privé kreeg ze in oktober van vorig jaar wel een grote tegenslag te verwerken.

“Mijn moeder is in oktober overleden... De voorbije jaren woonde ik bij haar en haar partner, die ondertussen dementerend is en voor verzorging is opgenomen”, vertelt ze over haar zware periode. Liliane nam de laatste jaren de zorg voor haar mama op haar.

Ondertussen woont ze weer in haar eigen huis, maar het verdriet en gemis blijft. “Mijn moeders overlijden, dat was echt een serieuze klap voor mij”, zegt ze aangedaan.

Download onze app voor iOS of Android