.
Liliane Saint-Pierre
maandag 19 september 2022

Liliane Saint-Pierre: “Dan pas stop ik ermee”

Misschien doet ze dat nog eens

Het is 35 jaar geleden dat Liliane Saint-Pierre met ‘Soldiers of love’ naar het Eurovisiesongfestival trok. Binnen 2 jaar staat ze 60 jaar op de planken. Iets wat ze heel graag wil vieren.

“Ik zou dat graag vieren met een tournee, een overzicht van mijn carrière. Misschien zing ik dan nog eens ‘We Gotta Stop’, mijn eerste plaatje uit 1964. Als ik daaraan denk, zeg ik: ‘Dat kan toch niet!’ Ik las in een interview met Paul Mc Cartney dat volgens hem zijn geboortedatum niet juist was. Wel Paul, ik denk dat ook”, lacht Saint-Pierre in Dag Allemaal.

Aan stoppen denkt Liliane nog lang niet, ook niet na die tournee. Dan moet er al veel gebeuren voor niet meer op een podium te staan.

“Mijn afscheid zal zijn als ik niks meer kan. Dat ik niet meer om aan te horen ben en ik er niet meer uitzie”, lacht de zangeres.

Speciaal voor TOTZ mocht Liliane nog eens haar grootste hit ‘Soldiers of love’ komen zingen en zo stond ze plots tussen al dat nieuw en jong geweld. “Ik had ook graag mijn nieuwe single willen zingen, maar het is ok. Ik ben blij dat ik mijn stappen heb kunnen zetten. Camille, Metejoor en Pommelien doen dat ook goed. Het is iedereen gegund.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Liliane Saint-Pierre