.
Liliane Saint-Pierre
zondag 9 oktober 2022

Liliane Saint-Pierre: “Daar draai ik alleen voor op”

Dit is het nadeel van alleen te zijn….

Onze energierekening, onze rekening aan het tankstation of in de supermarkt, allemaal zijn ze de voorbije maanden serieus duur geworden. Er wordt serieus uitgepluisd waar er kan bespaard worden, al zal dat voor iedereen anders liggen.

“Ik wissel af tussen twee supermarkten, de Carrefour en de Delhaize. Maar eerlijk gezegd let ik niet altijd op de prijzen. Ik heb gelukkig nog een vast contract, want ik verwarm alles met elektriciteit en accumulatoren”, zegt Liliane Saint-Pierre in Primo.

In de supermarkt zal Liliane dus niet meteen besparen, maar er zijn wel andere zaken waarop de zangeres probeert om de kosten te drukken.

“’s Morgens ontbijt ik bijvoorbeeld in de keuken. Die is kleiner om te verwarmen. En wanneer ik het koud heb, neem ik een extra trui of een dekentje.”

Dat Saint-Pierre er helemaal alleen voor staat, dat vindt ze soms toch lastig. “Een koppel kan de rekeningen in twee splitsen, maar ik draai toch alleen voor de kosten op. Maar ik zal nooit besparen op kwaliteit. Ik koop liever één degelijk iets en zeker op gebied van kledij.”

Download onze app voor Android of iOS