.
Liliane Saint-Pierre
zondag 18 september 2022

Liliane Saint-Pierre: “Alleen dan zou ik het overwegen”

Maar nu doet ze niet mee

Wie sturen we in 2023 naar het Eurovisiesongfestival. Dat is een vraag waar heel wat Vlamingen momenteel druk over speculeren. De keuze aan artiesten is immers erg groot.

“We kunnen er ook voor kiezen om terug te grijpen naar eerder succes en dan is Sandra Kim een optie. Zij heeft in die wereld nog steeds een grote aanhang. En ze bewees in ‘The Masked Singer’ nog maar eens dat ze een straffe zangeres is”, zegt Garry Hagger in Tv Familie.

Maar Ook Liliane Saint-Pierre weet wat we nodig hebben om naar het songfestival te sturen. Zo contacteerde iemand haar met een mooi voorstel.

“Iemand heeft me onlangs een nummer toegestuurd en gezegd dat het perfect zou zijn voor mij om nog eens deel te nemen aan het Songfestival en het beter te doen dan in 1987. 35 jaar geleden behaalde ik met ‘Soldiers Of Love’ een mooie elfde plaats.”

Maar wie hoopt dat Liliane echt nog eens meedoet, die moe ze teleurstellen. “Nog eens die preselecties? Nee, daar bedank ik voor. Mocht ik door de VRT aangeduid worden, zou ik misschien nog twijfelen. Van mij mogen Natalia of Isabelle A gaan en ook Stan Van Samang en Udo zijn top. Maar een goeie performer is niks zonder een steengoed lied.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Liliane Saint-Pierre