.
News Image

Lil’ Kleine staat 28 juni op Pennenzakkenrock

Nederlandse rapper Lil’ Kleine brengt een stukje hiphop naar de Kempen
“We hebben de spanning twee maanden geleden al opgevoerd, toen we de meeste namen van de prachtaffiche konden onthullen”, glundert gedeputeerde Jan De Haes, bevoegd voor Groen- en recreatiedomeinen. “Vandaag onthullen we de mysterieuwe knaller van een artiest: Lil’ Kleine. Met Lil’ Kleine als headliner en Team U.P. Up (de nieuwe Ketnet Musical) is de affiche van Pennenzakkenrock nu compleet.” Inschrijven voor Pennenzakkenrock kan nog steeds. Ondertussen zakken op 28 juni al 434 scholen met meer dan 24.000 leerlingen af naar het provinciaal Zilvermeer in Mol.

Naast Lil’ Kleine en team U.P. verwelkomt Pennenzakkenrock nog tal van andere getalenteerde artiesten: Laura Tesoro en De KetnetBand stonden al op de affiche. Pat Krimson en DJ F.R.A.N.K. zorgen voor nostalgische dance-beats. Michiel De Meyer zorgt voor prachtige ballades. Bekijk regelmatig de artiestenpagina op www.pennenzakkenrock.be voor de laatste nieuwtjes. “Met getalenteerde artiesten op een nog groter hoofdpodium, meer dan 50 randanimaties en een heus vliegend podium belooft het weer een (24e!) topeditie te worden”, beaamt gedeputeerde Jan De Haes.

Reeds 434 scholen hebben voor Pennenzakkenrock ingeschreven. Dat kan nog steeds. De ticketprijs bedraagt 9 euro per leerling. Pennenzakkenrock is ook individueel te bezoeken op 28 juni voor 13 euro. Tickets zijn wel enkel verkrijgbaar op de dag zelf.

Bio van Lil Kleine

Meer Over:

Lil Kleine