.
Wendy Van Wanten
dinsdag 30 november 2021

Lijfwacht Wendy Van Wanten bevestigt: “prins Laurent is de vader van Clément”

Hij neemt geen blad voor de mond

Onlangs was zangeres Wendy Van Wanten te gast bij Eric Goens in ‘Het Huis’. Daar sprak ze openlijk over haar carrière en haar privéleven. Ook de vader van Clément kwam aan bod, al bleven ze daar heel geheimzinnig rond. Clément die die dag als verrassingsgast het huis binnenstapte bleef heel poëtisch over zijn vader. “Ik vind het sprookjesachtig dat iedereen denkt dat Prins Laurent mijn vader is. Maar sprookjes zijn ook maar sprookjes. Zie je me al staan in de lijn voor de troonopvolging", lacht hij in Dag Allemaal.

Jackie De Moor was 18 jaar lang Wendy’s lijfwacht, en bleef altijd op de achtergrond. Naar aanleiding van haar aanwezigheid in het programma wil hij toch graag wat kwijt. “Hoe jammer is het dat ze daar weer een toneeltje hebben opgevoerd.” Jackie had gedacht dat Eric Goens hem zou gecontacteerd hebben. Maar is er bijna zeker van dat Wendy dat heeft afgeblokt. “Omdat ik en mijn collega-lijfwacht destijds het verhaal over haar affaire met Laurent hebben bevestigd.”

De Moor is in ieder geval zeker van zijn stuk. “De enige andere kandidaat is Danny De Waele. Maar ze leefden toen al gescheiden. Daar wisten wij als lijfwachten alles van. Alleen haar bezoekjes aan Laurent die deed ze in haar eentje.”

Download onze app voor iOS of Android