.
News Image

Lieve Blancquaert op tournee met Circle of Life

Lieve Blancquaert op tournee met Circle of Life


Lieve Blancquaert werkte jaren aan haar uitzonderlijke trilogie: Birth Day, Wedding Day en Last Days, die uiterst succesvol was zowel op televisie als in boekvorm. Geboorte, liefde en dood, de grote momenten uit het leven, zijn universeel. En toch altijd uniek.



De nieuwe tournee Circle of Life is het sluitstuk van Lieve Blancquaerts wereldwijde zoektocht naar de mens en zijn rituelen, tradities en gebruiken, bij de meest universele momenten van geboorte, liefde en dood.



Circle of Life is opnieuw een onvergetelijke reis doorheen de wereld en zijn bewoners, door de bijzondere ogen van een uitzonderlijke reizigster en fotografe. Zondermeer een pakkende pakkende voorstelling voor een breed publiek die iedereen lang zal bijblijven.



Dat Lieve Blancquaert ook vanop een podium het publiek echt kan raken bewezen de talrijke uitverkochte data langs de Vlaamse zalen de afgelopen jaren.



De gelijknamige tentoonstelling in de Gentse Sint Pieters Adbij werd een eclatant succes en lokte meer dan 50.000 bezoekers. Tickets via lieveblancquaert.be


Bio van Lieve Blancquaert

Meer Over:

Lieve Blancquaert