.
Lien Van de Kelder in Familie
maandag 21 juni 2021

Lien Van de Kelder getuigt: “dat was de moeilijkste periode in mijn leven”

“Ik heb heel hard mijn best gedaan, misschien te hard.”

Lien Van de Kelder onthult in De Morgen dat de eerste jaren met haar echtgenoot Hans Herbots niet altijd even makkelijk waren.

“Het was tegelijk een heel mooie en heel moeilijke periode omdat ik ineens een nieuw samengesteld gezin had, terwijl ik zelf geen kinderen had”, verduidelijkt de actrice in De Morgen. “Ik heb heel hard mijn best gedaan, misschien te hard.”

“Ik heb heel veel nagedacht over hoe me tegenover hen te verhouden, over de rol die ik had, over wie ik mocht zijn in mijn eigen huis. Je krijgt ook geen oefenperiode. Je wordt erin gegooid. Je kunt alleen maar je best doen. En je wilt vooral niet de boze stiefmoeder zijn”, vertelt Lien Van De Kelder over die moeilijke periode.

Lien Van de Kelder sloofde zich in die periode enorm hard uit. “Omdat je wilt dat het zo snel mogelijk een rustig kabbelend beekje wordt waarin iedere vis zich goed voelt. Maar dat lukt niet altijd.”

Maar uiteindelijk is het een mooi verhaal geworden. “En de vier kinderen dragen elkaar op handen. Het is fijn om te zien hoe ze zich ontwikkelen en hun eigen identiteit vormen. Ik zie het een beetje als een bevestiging dat we het de afgelopen jaren toch op een goede manier aangepakt hebben”, besluit Lien Van de Kelder in De Morgen.

Bio van Lien Van de Kelder

Meer Over:

Lien Van de Kelder