.
LIen Opdebeeck en Joren Dumont
donderdag 22 september 2022

Lien Opdebeeck uit 'Blind Getrouwd': “Op papier zijn we zeker perfect voor elkaar”

Hij mocht niet ontbreken

Vlaanderen is een koppel rijker: Lien Opdebeeck en Joren Dumont zijn in het huwelijksbootje gestapt in ‘Blind Getrouwd’ en het is nu vooral spannend afwachten of de twee nog altijd een koppel zijn.

Voor Lien, maar ook voor Joren is familie ontzettend belangrijk en dat schept al meteen een band. “Dat gaf me ook een geruststellend gevoel. En gelukkig klikt het al heel goed tussen onze ouders. Op onze trouwdag ging Joren al direct kennismaken met mijn hele familie, nog voor ik binnenkwam”, lacht Lien in Tv Familie.

Lien voelde zich niet ongelukkig in het leven staan, maar als prille dertiger droomde ze net zoals vele andere van huisje-tuintje-kindje. En een babyboom door de coronapandemie versterkte dat gevoel des te meer. Al moet ze toegeven dat ze eigenlijk al een kindje heeft.

Mijn hond Balou! Voor hem heb ik heel veel over. Voor mij was het dan ook belangrijk dat mijn ma goed met Balou zou overweg kunnen. Gelukkig is Balou een allemansvriend. Hij mocht op mijn huwelijk niet ontbreken.”

Het was erg opvallend hoe Lien en Joren hun ideale partner omschreven. Volgens de experten beschreven ze exact elkaar. “Op papier zijn we dat zeker… maar er komt nog wat meer bij kijken. Het is niet dat ik vanaf de eerste moment verliefd was. Er moet bij mij altijd een tijdje overgaan.”

Bio van Lien Opdebeeck en Joren Dumont