.
LIen Opdebeeck en Joren Dumont
vrijdag 30 september 2022

Lien Opdebeeck uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik ben wel fan van hem als mens”

Ze leerde zijn vrienden kennen

In de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’ zagen we hoe Lien Opdebeeck en Joren Dumont aan elkaar werden gekoppeld. De klik was er meteen en de twee lijken nu al op weg om een mooie relatie te kunnen uitbouwen.

“Het is een beer van een vent, maar met een klein hartje. Dat een man zijn gevoelens makkelijk kan uiten, vind ik een heel mooie eigenschap. En da’s misschien iets waar Joren mij bij kan helpen. Ik ben daar niet zo goed in, in het uiten van mijn gevoelens”, moet Lien toegeven in Tv Familie.

Het eerste wat er over Joren werd verteld in de media was dat hij de ex was van gewezen K3-zangeres Kathleen Aerts.

“Maar dat is al meer dan vijftien jaar geleden… Joren had met dat uiteraard al vlug verteld. Ik vind niet dat daar nog over uitgeweid moet worden. Die relatie heeft maar enkele maanden geduurd.”

Maar Joren heeft nog een link met de showbizz, want één van zijn beste vrienden is zanger Christoff. “En ik snap waarom ze het zo goed met elkaar kunnen vinden. ’t Zijn allebei vlotte, charmante types. De muziek van Christoff is niet mijn favoriete genre. Maar ik ben fan van de mens Christoff… En wat JUoren betreft… er valt nog heel wat met ons te beleven in ‘Blind Getrouwd’.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lien Opdebeeck

Meer Over:

Lien Opdebeeck

Bio van Joren Dumont en Christoff