.
Metejoor
donderdag 10 november 2022

Liefde is niet gemakkelijk volgens Metejoor

Hoe gelukkig is Metejoor in de liefde?

In Het Laatste Nieuws praat Metejoor over zijn liefdesleven. “Ik kan iemand heel graag zien en daar helemaal in opgaan, maar ik heb ook altijd een zekere angst.”

Hoewel ze elkaar al veel langer kennen is hij sinds vier jaar samen met zijn vriendin Britt. Dat ze al twee kinderen had, was in het begin wat zoeken, maar het heeft hem nooit beangstigd. “Toen de puzzel eenmaal viel, vond ik het geweldig,” vertelt hij trots.

Zijn bekendheid heeft natuurlijk veel veranderd. Het gaat altijd over muziek. De bekende zotte dingen zoals overdreven vrouwelijke aandacht en het ontvangen van naaktfoto’s, zijn zwaar overdreven. Hij moet nog lachen met de enige foto die hij ooit kreeg. Het was er één van een piemel.

Voor Metejoor is zijn gezin het allerbelangrijkste. Daarom waakt hij erover ze af te schermen van roddels en verhalen die niet kloppen. Die kunnen enorm kwetsend zijn voor alle betrokkenen.

De ultieme oude dag is voor Metejoor snel gekozen. Hij mijmert in Het Laatste Nieuws: “Wandelen, genieten van het gezin en kunnen terugblikken op een leven vol muziek. Misschien wel in een huisje aan een meer.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor