.
News Image

Liandra Sadzo openhartig over haar onzekerheid

“Ik kan heel onzeker zijn…”


Liandra Sadzo is enorm populair bij het jonge volkje dankzij rollen in D5R, #LikeMe en De Buurtpolitie. Ook als influencer op sociale media gaat het haar voor de wind, maar de wereld van de sociale media kan soms hard zijn.



“Op sociale media krijg je voortdurend perfecte plaatjes in je gezicht geduwd en dan ga je jezelf daar automatisch mee vergelijken,” onthult Liandra Sadzo in Story. En dat is best wel confronterend, klinkt het bij de actrice…



“Ik eet veel te graag om te voldoen aan dat ideaalbeeld,” geeft Liandra toe. Gelukkig krijgt Liandra Sadzo veel complimentjes van haar volgers op Instagram. “Die bevestiging is fijn, want ik kan heel onzeker zijn.”



Maar wanneer die onzekerheid de kop opsteekt krijgt ze van haar mama en vriendinnen meteen te horen dat ze niet mag klagen. “Eigenlijk hebben ze gelijk. Ik voel me goed in mijn vel en dat is het belangrijkste,” vertelt de actrice in Story.



Vroeger was dat wel even anders. “Dan wilde ik groter zijn, of vollere lippen hebben of magerder zijn. Een beetje de schuld van Kim Kardashian: die liet uitschijnen dat alles op te lossen is met plastische chirurgie.”


Bio van Liandra Sadzo

Bio van #LikeMe

Meer Over:

D5R #LikeMe