.
Mathias Mesmans
zaterdag 8 juni 2024

Liam uit Milo brengt nieuwe single uit

Wat een tof nummer!

Liam, de onweerstaanbare popster uit de populaire telenovelle ‘Milo’ bij VTM, bracht onlangs zijn eerste, eigen single uit. ‘Mezelf Verlies’ werd meteen gesmaakt door het publiek en heeft intussen meer dan 250.000 streams op de teller staan. Nu ruilt Liam de gitaren en up-tempo melodieën in voor een ingetogen ballad met een mooie boodschap: ‘Ik Mis Je Zo’. Het nummer werd geschreven door de Nederlandse Melissa Plantinga en Miguel Wiels.

In de telenovelle schrijft Milo, gespeeld door popsensatie Camille, voor het eerst een echte songtekst. Een tekst over hoe hard ze het mist om een moeder te hebben. De tekst wordt opgepikt door andere studenten en Liam, gespeeld door het opkomende talent Mathias Mesmans, maakt er een hit van.

Naast ‘Mezelf Verlies’ en ‘Ik Mis Je Zo’ zijn er nog nummers uit de reeks uitgebracht. Zo kan iedereen ‘Ik Sta Altijd Voor Je Klaar’ - de begingeneriek - ‘Radar’ - met de stem van hoofdrolspeelster CAMILLE - en ‘Bye Bye’ - gebracht door de groep No Direction - al beluisteren, De muziek uit het eerste seizoen van ‘Milo’ staat ook verzameld op een album, dat op vrijdag 21 juni uitkomt. Het album is te verkrijgen op CD en binnenkort digitaal te beluisteren via de verschillende muziekplatformen.

Deze maand starten No Direction en Liam van ‘Milo’ met hun zomertour. Samen staan ze op verschillende podia in Vlaanderen en brengen ze de muziek uit het eerste seizoen van de telenovelle. Zo zullen ze onder andere te zien zijn op Pennenzakkenrock, Genk On Stage, Moen Feest en Rijversfestival.

‘Ik Mis Je Zo’, de nieuwe single van Liam uit ‘Milo’, is vanaf nu overal beschikbaar.

Bio van Mathias Mesmans

Meer Over:

Mathias Mesmans