.
News Image

Lia Linda komt levenskwaliteit te kort

Zware migraine is hier de oorzaak van.


Lia Linda lijdt reeds 31 jaar aan zware migraine, zei ze in haar bucketlist bij Ment op zondag. Overal in de wereld zocht de zangeres hulp. Dat ging van de Amazone over Oosterse geneeskunde tot allerlei universitaire ziekenhuizen.



Hier vanaf geraken staat op haar bucketlist met stip genoteerd. De levenskwaliteit die een mens normaal zou moeten hebben mist ze. Feesten is er niet echt bij, drinken is een probleem en in de zon zitten is ook al uit den boze. Dit zijn maar enkele dingen die moeilijk zijn voor Lia Linda omwille van de zware migraine waar ze dus al 31 jaar mee kampt. Het begon allemaal in 1987 na een balletongeval op televisie waarbij ze een knie in haar oog kreeg met een hersenschudding tot gevolg. Nu heeft ze nog steeds ongeveer vijf dagen per week last van deze migraine. Regelmatig staat ze dus met pijn op de planken en optredens afzeggen is niet aan de orde omwille van contractuele verplichtingen.

Iedere specialist zegt dat hij Lia Linda van haar probleem af kan helpen, maar tot hiertoe is dat nog steeds niet gebeurd. De zangeres komt wel vrolijk over, ook al heeft ze veel pijn en moet ze al eens overgeven.



Lia Linda haar laatste nieuwe single is een duet met Guy Neve. Toen ik je tegenkwam heet het nummer. Dat is trouwens ook de titel van een gloednieuw showprogramma van en met Guy Neve en Lia Linda. Ze staan tijdens deze shows 2x 60 minuten op de planken, met of zonder orkest. Organisatoren kunnen voor info en boekingen contact opnemen op het nummer 0497/88.79.58 of op info@lialinda.be.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Lia Linda en Guy Neve

Meer Over:

Lia Linda Guy Neve