.
Big Brother
zondag 4 april 2021

Lezersbrief: “Big Brother is corrupt”

"Big Brother heeft dit zelf in de hand gewerkt".

Af en toe publiceren we op de Showbizz-Site een lezersbrief. Niet dat wij tientallen lezersbrieven gaan publiceren, maar als de inhoud ons relevant lijkt, dan kan een mail die hier binnenkomt gepubliceerd worden. Dat betekent niet noodzakelijk dat onze redactie het volledig eens is met de inhoud van de mail.

“Misschien moeten jullie eens aandacht besteden aan het feit hoe corrupt BB het spel manipuleert. Theo kreeg van BB een waarschuwing om een uitspraak die in vele malen minder was dan wat Jill allemaal al lopen schelden heeft in het huis. Deze zaken worden door BB stuk voor stuk bedekt met de mantel der liefde, en BB zendt ook enkel vrolijke dingen van haar uit. Dit maakt dat men een totaal ander beeld krijgt van haar terwijl ze eigenlijk gewoon vals en achterbaks is.

Oké, dit hoort misschien bij het spel, maar BB moet iedereen wel tonen zoals hij is. Zo werd Michel ook maanden aan een stuk anders afgeschilderd dan hij is. Toen daar veel reactie op kwam, omdat Michel echt wel een goeie gast is, riep men op om te stoppen met pesten, en is men Michel ook gelijkelijk aan gaan tonen hoe hij werkelijk is. En dit brengt mij bij het punt dat ik wil maken. BB riep toen op om te stoppen met pesten omdat men ondervond dat men te veel tegenkanting kreeg, en dit het programma kon schaden. Men is echter wel Jill blijven promoten, en haar fans zijn op sociale media gewoon verder gegaan met alle andere bewoners en hun fans te beledigen. Tot in het marginale toe.

Maar gisteren zijn ze voor mij echt zwaar over de schreef gegaan door de vriendin van Nick aan te vallen, en ook nu weer grijpt men bij BB niet in omdat het de fans van hun Jill zijn, en het is al lang duidelijk dat ze er alles aan doen om haar te laten winnen want het is dan ook een Nederlandse productie.

Bovendien heeft BB dit zelf in de hand gewerkt door haar gesprek met Nick zo uit te zenden dat zij een geldwolf is. Met Nick doen ze de laatste weken dan ook precies hetzelfde als wat ze met Michel gedaan hebben omdat ze beseffen dat hij de grootste concurrent voor Jill is.

Zo corrupt als iets BB, en Peter Van de Veire doet er gretig aan mee met steeds wel een foute uitspraak eerst richting Michel, en nu steevast richting Nick. Maar zelf oproepen om te stoppen met pesten omdat ze zichzelf in het nauw gedreven vielen, maar dit wel dulden is gewoon crapuleus. Lees de reacties maar eens op https://bit.ly/2PT2y6T


Naam van de correspondent is op de redactie bekend.