.
Lesley-Ann Poppe
donderdag 18 augustus 2022

Lesley-Ann Poppe: “Ze verrichten geen mirakels”

Ze viel 10 kilo af in 6 maanden

Hoewel men overal oproept en verkondigt dat je meer dan oké bent, eender hoe je eruit ziet, zijn er toch nog steeds heel wat mensen die zich beter voelen met een maatje minder. Er wordt snel naar een dieet gegrepen en moeten soms heel wat opgeven.

Lesley-Ann Poppe verloor op een half jaar tijd meer dan tien kilo, en dat moest vooral omdat ze prediabeet was. Ze vertelt er alles over in Story.

“Ik heb de voorbije maanden enkel suikers en koolhydraten van het menu geschrapt en ik ben intensief gaan sporten. Bovendien heb ik elke dag enkele appelazijngummies gegeten en zo ben ik tot het resultaat gekomen.”

Appelazijngummies eten en vermageren, het klinkt voor heel wat mensen als muziek in de oren. Al wil Lesley-Ann die mensen graag terug met hun beide voeten op de grond plaatsen.

“Verwacht van die gummies geen mirakels. Voor mij werkt het wel in combinatie met gezonde voeding en veel beweging. De gummy zorgt voor een verzadigd gevoel, waardoor je automatisch minder gaat eten. Ik eet het voor elke maaltijd.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lesley-Ann Poppe

Meer Over:

Lesley-Ann Poppe