.
Lesley-Ann Poppe
zaterdag 9 september 2023

Lesley-Ann Poppe: “Ze kiezen altijd de zwakkere types eruit”

Ze hoopt dat het hen niet overkomt

De beelden van het pestfilmpje van een jongen uit Zelzate deed zowat pijn aan iedereens hart. Het was vreselijk om te zien hoe een jongen zo in het nauw werd gedreven door een groep jongeren en waarbij niemand de tiener te hulp schoot.

Iedereen is het er dan ook over eens dat de uitgedeelde straf veel te licht was voor de pesters. De politie kan niet hard genoeg zijn voor iemand die zoiets doet.

“Van mij kunnen school en politie niet streng genoeg optreden”, begint Lesley-Ann Poppe in Tv Familie. “Zo’n slachtoffertje is voor het leven getraumatiseerd. Mijn oudste zoon Benjamin is weleens lastiggevallen door andere jongeren, maar godzijdank niet op zo’n gruwelijke manier.”

Poppe probeert haar kinderen zo assertief en mondig mogelijk te maken en de oudste doet ook aan gevechtsport om zijn mannetje te kunnen staan.

“Pesters kiezen veelal de zwakkere types uit. Al maak je tegen een hele groep sowieso weinig kans. Maar het is nu ook weer niet zo dat ik angstig naar het nieuwe schooljaar heb toe geleefd, door dat vreselijke filmpje.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lesley-Ann Poppe

Meer Over:

Lesley-Ann Poppe