.
Lesley-Ann Poppe
maandag 13 juni 2022

Lesley-Ann Poppe verklapt afslankingsgeheim

Ze verkoopt het in haar webshop

In een half jaar tijd tien kilo verliezen, het klinkt als een droom voor velen. Maar Lesley-Ann Poppe is het levende bewijs dat het ook wel degelijk kan. Haar geheim? Apple Cider Vinegar Gummes.

“Appelazijn is een wondermiddel dat ook appelciderazijn of appelcider wordt genoemd. Dit zou ook werken tegen huidveroudering, acne, eczeem en cellulitis. En appelazijn is sinds de jaren tachtig een beproefd middeltje voor een slanke taille bij topmodellen”, legt Poppe uit in Tv Familie.

Maar natuurlijk heeft elk wondermiddeltje ook zijn tegenstanders die er iets op aan te merken hebben. Zo zou het slecht zijn voor de tanden en voor de maagklachten. “Daarom hebben we er ook gummies van gemaakt. Want ook ik kreeg wel degelijk maagproblemen door de appelazijn. Dankzij de gummies is dat verleden tijd.”

Het is niet de eerste keer dat Lesley-Ann probeert af te vallen. En na haar bevalling van dochter Lily-Jane vond Poppe het opnieuw tijd om wat meer voor zichzelf te gaan zorgen. Dus liet ze meteen gummies van appelazijn persen en verkocht die ook meteen in haar webshop.

“En het is een succes. Na enkele dagen waren er al honderden potjes gereserveerd. Het geeft echt garantie op succes, maar je moet het innemen wel serieus nemen. Als je niet beweegt en niet gezond eet zal het resultaat beperkt zijn. Wanneer je de godganse dag in de zetel ligt en graag snoept en dan twee gummies inneemt, ga je niet afslanken.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lesley-Ann Poppe

Meer Over:

Lesley-Ann Poppe