.
Lesley-Ann Poppe en Kevin Lebreton
maandag 4 januari 2021

Lesley-Ann Poppe over haar jongere man: “ik heb geen reden om Kevin te wantrouwen”

"Hij heeft voor mij gekozen, dan moet ik maar goed genoeg zijn."

Lesley-Ann Poppe is ondertussen bijna vier jaar gelukkig getrouwd met Kevin Lebreton. Om te helpen met de zorg voor hun drie kinderen, nam het koppel een au pair in huis. Een Braziliaanse studente van in de twintig. Over au pair doen wel eens wilde verhalen de ronde…

“Dat ze hun werkgever zouden bestelen? Ja, daar probeer ik niet te veel bij na te denken”, onthult Lesley-Ann Poppe in Story. “En dat ze verliefd worden op de man des huizes, of omgekeerd, daar maak ik me ook niet druk in. Ik heb geen reden om Kevin te wantrouwen”, klinkt het resoluut bij Lesley-Ann Poppe in het weekblad.

Met hun Beauty & Medical Academy en Beauty Clinic werken ze trouwens bijna uitsluitend met vrouwelijke werknemers en supermooie klanten. “Mocht ik jaloers van aard zijn, had ik geen leven meer”, lacht Lesley-Ann. “Ik ben van het principe: hij heeft voor mij gekozen, dan moet ik maar goed genoeg zijn. En als hij denkt dat het op een ander beter is, moet hij maar vertrekken.”

“Dan is dat een teken dat hij me niet graag ziet en is onze relatie meteen gedaan.” Maar omgekeerd geldt dat ook, geeft Lesley-Ann toe: “daar hebben we duidelijke afspraken over.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lesley-Ann Poppe

Meer Over:

Lesley-Ann Poppe