.
News Image

Lesley-Ann Poppe neemt drastische maatregelen

Lesley-Ann Poppe is het beu.


Lesley-Ann Poppe is net als enkele andere BV’s het slachtoffer van fake news via valse advertenties voor dieetproducten. “Fake news is niet fijn voor de mensen die erin trappen, maar ook niet voor mijn imago,” getuigt de zakenvrouw in Story.



Lesley-Ann Poppe zag haar naam al meermaals misbruikt worden voor de promotie van dieetproducten. Tegen een bekende Belgische firma die het zogenaamde “Lesley-Ann Poppe dieet” promootte heeft ze gerechtelijke stappen ondernomen. “Ik heb niets met hen te maken! Dit is gewoonweg je klanten bedriegen.”



Lesley-Ann Poppe hoeft niet meteen een schadevergoeding, maar wil vooral dat de valse advertenties verdwijnen. “In de eerste plaats omdat mensen zich laten misleiden, maar ook omdat al die leugens mijn imago schaden. Ik wil niet aan een of ander dieetproduct gelinkt worden.”



Lesley-Ann Poppe is zelf dertig kilo verloren, maar volgde daarvoor geen speciaal dieet of leefde niet op speciale shakes. “Ik ben gewoon minder beginnen eten en meer gaan sporten,” klinkt het in Story. En zo deelt ze meteen met gans Vlaanderen (volledig gratis!) haar 'geheim' om af te vallen.


Bio van Lesley-Ann Poppe

Meer Over:

Lesley-Ann Poppe