.
Lesley-Ann Poppe en Kevin Lebreton
zaterdag 19 november 2022

Lesley- Ann Poppe: “Ik wil er zeker niet gaan wonen”

Maar wel op vakantie

Net zoals veel BV’s heeft ook Lesley-Ann Poppe haar hart verloren aan Dubai. Ze weet er altijd tot rust te komen en kan er ook met de kinderen naartoe zonder dat ze zich elke dag hoeven te vervelen.

Nochtans schrikt het heel wat mensen af om naar Dubai te trekken, omdat ze vrezen dat het erg allemaal erg duur is. Al valt het volgens Poppe allemaal goed mee.

“Het is vergelijkbaar met de topsteden in Europa. Net als bijvoorbeeld in Parijs kan je ook in Dubai zoveel uitgeven als je wil natuurlijk. Niet alles is peperduur. Je kan kiezen voor een kamer van 100 euro per nacht, of één van 1000 euro per nacht. En als je de vliegtickets goed op tijd boekt, valt dat ook mee”, zegt Poppe in Tv Familie.

Maar in Dubai gaan wonen, dat is dan weer niks voor Lesley-Ann en haar gezien. Zij houdt het liever bij er regelmatig op vakantie gaan.

“Dan wil ik me niet bezig houden met bedden opdekken en de keuken opruimen. Ik ben een boys mom, hé. Ze maken veel rommel. Dus nee, op vakantie gaan in Dubai is voor mij goed genoeg.”