.
Lesley-Ann Poppe en Kevin Lebreton
maandag 1 augustus 2022

Lesley-Ann Poppe: “Ik heb spijt dat ik geen vier of vijf kinderen heb”

Kinderen komen bij haar op de eerste plaats

Het is inmiddels alweer meer dan tien jaar geleden dat we via ‘Komen Eten’ kennismaakte met Lesley-Ann Poppe en haar kookkwaliteiten.Intussen is er heel wat veranderd in het leven de populaire blondine.

Haar eerste huwelijk liep op de klippen, maar in 2017 hertrouwde ze met de 9 jaar jongere Kevin Lebreton, met wie ze twee kinderen heeft: Gabriel en Lily-Jane. Die komen voor Poppe op de eerste plaats. “Wanneer één van de kinderen ziek is, wordt alles gecanceld”, klinkt het in Primo.

“De eerste keer mama worden was wel een shock, want je hele leven wordt compleet overhoop gehaald”, bekent Lesley-Ann. “Je huis is nooit meer helemaal spic en span en je wasmand is altijd bomvol.”

Naar eigen zeggen heeft ze het moederschap nu wel helemaal in de vingers. Sterker nog, als het had gekund zou de blondine nog voor een vierde en vijfde kind gegaan zijn. “Maar na drie keizersnedes zou dat geen goed idee zijn”, verklaart Lesley-Ann.

Haar drie kinderen zijn voor Lesley-Ann alles. “Het zijn drie totaal verschillende karakters die evenveel verschillende manieren van aanpak vragen. Soms kan je met kleine acties als moeder een groot verschil maken”, besluit Poppe in Primo.