.
Lesley-Ann Poppe
zaterdag 3 september 2022

Lesley-Ann Poppe: “Ik heb meteen de knop moeten omdraaien”

Ze was prediabetes

Vermageren, tenzij het echt noodzakelijk is, zouden niet teveel mensen er mee mogen bezig zijn. Iedereen is goed zoals hij of zij eruit ziet. Maar voor beautyqueen Lesley-Ann Poppe was een dieet toch nodig. Zij stond op het randje van diabetes.

“Kevin vond me nog altijd mooi, ook toen ik op een bepaald moment honderd kilo woog? Maar ik zat in een prediabetefase. Ik moest dus vermageren of ik zou diabetes type krijgen. Toen heb ik de knop noodgedwongen omgedraaid. Ik ben dan dertig kilo vermagerd”, blikt Poppe terug op haar dieet in Story.

Ondanks het feit dat vermageren noodzakelijk was, voelde Poppe zich ook niet goed in haar vel. “Ik postte toen amper bikinifoto’s, en pas nadat ik slank ben geworden, krijg ik weer complimenten over mijn uiterlijk.”

Mocht Lesley-Ann zich nu een score moeten geven voor haar uiterlijk dan kan dat heel uiteenlopend zijn. “Dat varieert tussen twee en achtig. Afhankelijk van hoeveel ik heb gegeten of afgetraind ben. Maar ik aanvaard mijn lichaam.”

Maar ondanks dat ze zelf liever wat slanker is, heeft ze veel respect voor mensen zoals Big Brother-ster Betty Owczarek. “Ik begrijp haar. Waarom zou ze zich moeten verstoppen? Als zij zich goed en energiek voelt met een maatje meer, dan kan ik dat alleen maar toejuichen.”

Download onze app voor Android of iOS