.
Lesley-Ann Poppe
zaterdag 2 juli 2022

Lesley-Ann Poppe: “Dat is veel gezonder”

Ze gaat feesten in Griekenland

Als drukbezette zakenvrouw heet Lesley-Ann Poppe meer dan ooit nood aan vakantie. Ze heeft haar eigen Beauty Academy en dat vraagt elke dag opnieuw veel van haar tijd. Maar gelukkig voor haar is het in de zomermaanden altijd minder druk en vindt ze ook al eens de tijd om te genieten.

“Dat biedt me ruimte om regelmatig een terrasje te doen, mezelf op een glaasje champagne trakteren of een paar dagen met de kinderen naar zee of een pretpark te gaan. Maar ik hoef niet per se op verplaatsing te zijn om te genieten.”

Een staycation, daar geniet Poppe even hard van. “Ik ben ook graag in onze tuin. In de zomer staat daar een opblaasbaar zwembad waarin onze kinderen zich maar al te graag laten gaan”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen.

Maar ook een vakantie in het buitenland laat Lesley-Ann niet aan zich voorbij gaan. Die staat meestal gepland in mei/juni en september. Dit jaar trekke ze naar Nammos, een plek op Mykonos, een Grieks eiland.

“De sfeer in de beachclubs is er top. De mensen staan er al vanaf 15 uur op de tafels te dansen. Om 21 uur stopt het feestje. Voor mij is dat de ideale timing. Waarom zou je wachten tot ’s nachts om te feesten, als het overdag ook kan. Het is bovendien veel gezonder.”

Bio van Lesley-Ann Poppe

Meer Over:

Lesley-Ann Poppe