.
News Image

Lesley-Ann Poppe: “mannen maakten me professionele beloftes in ruil voor seks”

Zeker als ze wat gedronken hadden, kenden ze geen grenzen meer.


Lesley-Ann Poppe onthult in Story dat ze in het verleden vaak moest afrekenen met ongewenste intimiteiten. Nu gaat de 41-jarige Poppe door het leven als een gevierde zakenvrouw, maar vroeger had ze het imago van een wulpse babe. Grensoverschrijdend gedrag was in die periode allerminst een uitzondering…



“Mannen die me professioneel van alles beloofden in ruil voor seks: ik heb het meermaals moeten aanhoren. Natuurlijk ben ik daar nooit op ingegaan,” spreekt Lesley-Ann Poppe klare taal. “Gelukkig was ik oud genoeg om ‘nee’ te zeggen. Maar iemand die net komt piepen en volledig wil doorbreken, krijgt hij misschien wel zover,” beseft Lesley-Ann Poppe maar al te goed.



“Mannen die in mijn poep knepen terwijl we op de foto gingen, of mijn borsten probeerden aan te raken… Maar dan duwde ik hun handen meteen weg. Zeker als ze wat gedronken hadden, kenden ze geen grenzen meer,” praat Lesley-Ann Poppe honderduit.



“Als je er iets over zei, was je een seut. Meer zelfs: het werd als normaal beschouwd. ‘Die mannen hebben wat gedronken, je weet hoe dat gaat’, zeiden sommige organisatoren”, onthult Lesley-Ann Poppe in Story. “Maar ik vond het absoluut niet oké dat iedereen daar zo luchtig over deed.”


Bio van Lesley-Ann Poppe

Meer Over:

Lesley-Ann Poppe