.
News Image

Leki organiseert benefiet

Op dinsdag 23 april slaan Nanda vzw, Judas theaterproducties vzw en Josephine’s bar de handen in elkaar voor een benefietdiner en ‘meet & greet’ avond met een aantal castleden van de musical Josephine B.

Op dinsdag 23 april slaan Nanda vzw, Judas theaterproducties vzw en Josephine’s bar de handen in elkaar voor een benefietdiner en ‘meet & greet’ avond met een aantal castleden van de musical Josephine B.

De voorstellingen van die musical in het Fakkeltheater werden zowel door pers, critici, musicalliefhebbers en nieuwkomers tot het genre zeer warm onthaald. Dit enthousiasme bracht ons op het idee het publiek iets extra te bieden en dat te koppelen aan een fondsenwerving voor Nanda vzw. In 2010 werd Nanda vzw opgericht door Karoline “Leki” Kamosi samen met haar moeder en één van haar zussen. Geïnspireerd door een terugreis naar Congo (2008) en de harde confrontatie ter plekke, maar ook de overblijfselen van positieve initiatieven van vader Kamosi zag Nanda het daglicht. In 1996 startte Norman Kamosi met de bouw van een ziekenhuis in zijn geboortedorp, een plan dat niet kon worden afgewerkt door de nakende oorlog. Gedurende meer dan 14 jaar stond de ruïne van zijn project te verkommeren. Na 2 jaar prospectie kon Nanda in 2012 starten met de nieuwe bouwwerken en met vreugde kunnen we melden dat sinds begin maart 2013 de muren hersteld zijn en voorzien van een dak! En dan naar de benefiet. Een exclusieve vegetarische avond (enkel op reservatie) met meet & gr(eat) met Karoline “Leki” Kamosi ( die de rol van Josephine Baker op zich nam), Laurenz Hoorelbeke, Alexander Metselaar, Jan Schepens (tbc). Een vegetarisch diner, met tussen de gangen door een optreden van Leki , songs op piano (songs van de musical Josephine B) en op het einde aanvullende begeleiding van waarschijnlijk gitaar & cajon (voor nog extra songs van Leki zelf). Er komt natuurlijk ook een duiding van het doel, en de kans om “extra” giften te doen de avond zelf. Kosten en inkomsten 100 € per persoon. 150 € per persoon voor de “Leki” tafel. Planning: 19u00 aanvang 19u30 2 nummers + korte uitleg goed doel 20u00 start diner - voorgerecht 20u45 2 nummers + korte uitleg goed doel 21u00 diner - hoofdgerecht 21u45 4 nummers + afronding goed doel + vraag tot schenkingen 22u30 nagerecht