You are here

Leen Dendievel biecht geheim op: "Dit durfde ik tien jaar lang niet"

28/09/2020 08:42-

Udo trok haar terug over de streep en nu is zij héél blij.

Maandagochtend was Leen Dendievel te gast bij Sven Ornelis en Anke Buckinx op Joe. Daar biechtte Leen Dendievel een groot geheim op, iets wat zij nooit eerder met de mensheid deelde.

“Ongeveer 18 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs behaald en heb nadien tien jaar niet met de wagen gereden”, gaf Leen tijdens de ochtendshow op Joe toe. “Tot ik de man van mijn leven tegenkwam en die zei ‘Liefje kom, achter het stuur. Je gaat dat gewoon doen’. Udo heeft mij terug over de streep getrokken. Ik deed het niet graag, ik vond het gewoon verschrikkelijk.”

“Ik vond met de auto rijden al niet leuk en op een bepaald moment was ik met mijn mama onderweg naar de winkel. Wij reden op de baan en moesten links inslaan om de parking van de GB op te rijden. De auto’s kwamen uit de tegenovergestelde richting en mijn moeder was maar aan het zeggen ‘allez, rij daar in, rij daar in’. Ik zei toen: ‘ik ga uitstappen en ik rij nooit meer’. Ik heb de wagen geparkeerd, heb de sleutels van de wagen aan mijn moeder gegeven en heb toen gezegd dat ik nooit meer zou rijden.”

Ondertussen kruipt Leen Dendievel dankzij haar man Udo regelmatig achter het stuur en zijn haar rijvaardigheden er alleen maar op vooruit gegaan. “Ik kan héél goed parkeren, ik rij héél graag en ook graag in mijn eentje. Dat is echt mijn me-time.

Meer nieuws over:

Leen Dendievel, Udo

Gerelateerde foto's:

Dancing With The Stars: compilatie

Leen Dendievel - Lint - 07/12/2018

Boekvoorstelling Asem

Leen Dendievel - Antwerpen - 04/09/2018

Gerelateerde bio's: