.
Leah Thys
woensdag 5 mei 2021

Leah Thys in ziekenhuis met corona

Na haar man nu ook Leah Thys getroffen.

Enkele dagen na de dood van Jos De Man ligt nu ook Leah Thys in het ziekenhuis. Met corona, jawel. Het Laatste Nieuws pakt woensdagochtend met dat nieuws uit, stiefdochter Brigitte bevestigt de feiten.
Leah Thys vecht nu zelf tegen het coronavirus in het ziekenhuis schrijft Het Laatste Nieuws woensdag. Afgelopen maandag overleed de man met wie zij zo’n 12 jaar geleden in het huwelijksbootje stapte. Jos De Man was amper 88 jaar. Wat bijna niemand wist, was dat ook Leah Thys vorige vrijdag in het ziekenhuis werd opgenomen, ook met corona. Haar stiefdochter vertelde aan Het Laatste Nieuws dat Leah gelukkig niet op intensieve ligt. “Ze is ook niet in levensgevaar. Ze kan nog telefoneren, ik heb haar net nog gesproken”, reageert Brigitte.

“Ze zegt wel dat ze het bijzonder zwaar heeft. Ze wil rouwen, maar moet nu haar herstel laten voorgaan op haar immense verdriet. Leah wil wel benadrukken dat ze tijdens het coronajaar altijd heel voorzichtig is geweest. Ze heeft geen onnodige risico’s genomen. Aangezien zij en mijn vader thuis amper bezoek ontvingen, kunnen ze het virus onmogelijk in hun privésfeer hebben opgelopen”, bevestigt Brigitte De Man in Het Laatste Nieuws.

Heeft één van hen het virus tijdens het winkelen opgelopen? Leah kwam uiteraard ook op de set van ‘Thuis’, daar moeten ze mogelijk het scenario van de seizoensfinale aanpassen. Leah zal de eerstvolgende weken wellicht niet op de set staan. “Alle medewerkers zijn nu vooral met Leah en haar verdriet begaan. Iedereen denkt aan haar”, reageert Hans Roggen van ‘Thuis’. “Na haar herstel zullen we eerst met Leah overleggen hoe ze zich voelt en haar vragen wat zij zelf wenst. Dan zien we wel wat we beslissen en hoe het verder moet met ‘Thuis’”, besluit Hans Roggen in Het Laatste Nieuws.

Bio van Leah Thys

Meer Over:

Leah Thys Thuis

Bio van Brigitte De Man

Meer Over:

Brigitte De Man