.
Leah Thys in Thuis
vrijdag 16 september 2022

Leah Thys buiten strijd, theatervoorstelling geschrapt

Leah Thys in het sukkelstraatje.

Het gaat niet al te goed met Thuis-actrice Leah Thys. Sinds zij haar man aan corona verloor, is er heel wat in haar leven veranderd.

De dood van haar man Jos weegt zwaar op de 77-jarige actrice. In haar omgeving horen we geen al te leuke verhalen en ook nu weer is er minder leuk nieuws. Binnen een week zou Leah reisvoorstellingen van 'De dame in het busje' spelen, een productie van Loge 10 Theaterproducties. Zij laten weten dat de tournee wegens gezondheidsproblemen van één van de spelers geannuleerd is. U leest het goed: annuleren en dus niet uitstellen.

Die gezondheidsproblemen hebben met Leah Thys te maken, zij speelt in het stuk de rol van Miss Shepherd. Omdat Leah de hoofdrol in 'De dame in het busje' speelt, gooit Loge 10 de handdoek in de ring en dat is slecht nieuws voor de kopers van tickets. Die krijgen hun geld uiteraard terug.
Maar ook voor onder andere Maxime De Winne, Nathalie Wijnants, Guillaume Devos , Ann Pira, Erik Goris en tal van anderen valt er nu werk weg. Werk dat in deze tijden meer dan welkom was.

Wij wensen Leah Thys het beste toe.

Download onze app voor Android of iOS