.
Julie Vermeire en Laurins Dursin
maandag 11 juli 2022

Laurins Dursin: “Julie was zo hard verschoten”

Hij ging er volledig voor

Trouwe kijkers van 'De Redders' hebben ongetwijfeld het tweede seizoen al helemaal uitgekeken op GoPlay. Die hebben de kus tussen personages June en Noah al kunnen aanschouwen en hebben ook meteen gezien dat het geen groot succes was.

In het echte leven verliep de kus tussen Julie Vermeire en Laurins Dursin een heel pak beter. Al was het ook erg verrassend.

“Onze eerste kus was in de auto. Ik had veel stress om ‘de move’ te maken. Maar ik heb me erover gezet en ik ben ervoor gegaan. Julie schrok zo hard”, lacht Laurins in Dag Allemaal. “Ik had het helemaal niet verwacht. Maar ik was zo blij”, klinkt het bij Julie.

De twee zijn nu al eventjes samen en het was tijd voor de volgende stap: samenwonen. En dat gaat vlot. “We zijn niet alleen elkaars lief, maar ook elkaars beste vriend. Het is ook gewoon heel fijn om een eigen plekje te hebben.”

Door te gaan samenwonen moest Julie het ouderlijke nest bij papa Jacques Vermeire verlaten. Een toch wel emotioneel momentje. “Maar papa en ik bellen elkaar elke dag. Onder meer om te horen of hij een toffe dag heeft. Maar ik val hem ook lastig voor de stomste dingen. Bijvoorbeeld om te weten of ik iets moet kopen of hoe ik iets aanpak.”