.
Lauren Versnick en Jens Dendoncker
maandag 13 januari 2020

Lauren Versnick: “dat vind ik zo sexy aan Jens Dendoncker”

Wat vindt Lauren Versnick zo sexy aan haar vriend?


Lauren Versnick en Jens Dendoncker leerde elkaar kennen op de set van “Hoe Zal Ik Het Zeggen?”. Jens presenteerde het programma en de dochter van Lynn Wesenbeek deed er de productie. Nadat ze een paar keer naast de set hadden afgesproken, legde Jens al snel zijn gevoelens op tafel. “De kans is reëel dat ik binnen de kortste keren gruwelijk verliefd op je word.” En dergelijke openheid had Lauren Versnick zelden meegemaakt. Al zag ze Jens eerder als een toffe vriend op dat moment…

Maar Lauren Versnick was erg gecharmeerd door de openheid waarmee Jens zijn hart op tafel legde. Ze voelde zich zo vereerd dat ze al snel wilde weten of hier meer inzat dan louter vriendschap, onthult Lauren in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. En Lauren wist de perfecte test om hier duidelijkheid over te krijgen: “We moeten gewoon een keer kussen! En als dat goed is? Dan zit het goed. Die kus was de proef op de som,” aldus Lauren Versnick die een goede kus bepalend vindt, ook in een lange relatie. En Lauren voelde de kus tot diep in haar buik, geeft ze toe in Nina.

Lauren vind het ook inspirerend dat ze in dezelfde sector werken. “We nemen allebei ons werk mee naar huis en praten erover. Ik vind het sexy om een partner te hebben die zijn werk zo graag en zo goed doet,” aldus Lauren Versnick. “Wederzijdse bewondering is een stevige glue,” klinkt het duidelijk bij Lauren.