You are here

Lauren De Ruyck over de moeilijke periode na K3 Zoekt K3

17/10/2017 16:30-

K3 Zoekt K3 heeft mensen gemaakt, maar ook gekraakt.

Lauren De Ruyck was één van de topfavorieten in K3 Zoekt K3 waarin opvolgsters werden gezocht voor Karen, Kristel en Josje. Uiteindelijk zou Lauren in de finale nipt de duimen moeten leggen tegen Marthe De Pillecyn in de battle van de zwartharigen. Maar hoe kijkt Lauren De Ruyck terug op haar avontuur bij K3 Zoekt K3?

Lauren De Ruyck heeft ondertussen alles een plek kunnen geven, maar geeft toe dat ze het moeilijk had met hoe ze geportretteerd werd tijdens K3 Zoekt K3. De commentaar dat ze arrogant was heeft haar diep geraakt. De vele harde kritiek op sociale media was moeilijk om te verwerken.

Na K3 Zoekt K3 besloot ze bewust een tijdlang uit de spotlights te blijven. Ze twijfelde zo hard aan zichzelf dat ze zichzelf weer wou ontdekken. En dat lukte door voldoende tijd te nemen voor zichzelf, haar vrienden en familie.

Maar ze heeft natuurlijk ook heel goede herinneringen aan K3 Zoekt K3. Met Klaasje Meijer bouwde ze een hechte vriendschap op die nog steeds standhoudt. Vriendinnen voor het leven.

En nu ze psychologie studeert aan Ugent overweegt ze haar thesis te schrijven over hoe een televisieshow mensen kan maken en kraken. Daar heeft ze dankzij K3 Zoekt K3 nu wel voldoende ervaring mee.

Ondertussen staat Lauren De Ruyck weer stevig in haar schoenen en werd ze gevraagd voor de rol van Roodkapje in de gelijknamige musical. Roodkapje, de sprookjesmusical speelt vanaf 27 oktober in de Stadsschouwburg van Antwerpen en later ook in de Capitole te Gent.

Meer nieuws over:

Lauren De Ruyck, K3 Zoekt K3

Gerelateerde foto's:

Audities K3 Zoekt K3

Lauren De Ruyck - Lint - 10/10/2015

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: