You are here

Lauren De Ruyck gaat Roodkapje spelen

16/05/2017 17:31-

En daar is Laura maar wat blij om.

Music Hall heeft dinsdag bekendgemaakt dat Lauren De Ruyck uit K3 Zoekt K3 later dit jaar in de rol van Roodkapje zal kruipen. Lauren De Ruyck is een multitalent en dat zal ze vanaf oktober nog eens kunnen tonen wanneer ze op het grote podium Roodkapje neerzet.

Het alom geliefde sprookje van de gebroeders Grimm, wordt onder een fris, eigentijds kapje gestoken, met een Vlaamse cast, veel humor, leuke liedjes en zelfs een aantal gloednieuwe personages! Na afloop van deze familievoorstelling kunnen de kids op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet. Kortom, Roodkapje wordt een zeer interactieve sprookjesmusical, waar jong en oud van zullen genieten. Het verhaal

'Roodkapje, de sprookjesmusical' bewandelt het pad van het gekende sprookje van de gebroeders Grimm, maar wijkt er, net zoals het lieftallige meisje met het rode kapje in het originele sprookje, toch even van af. De grote boze wolf, grootmoeder, Roodkapje en haar moeder, we komen ze allemaal tegen! Maar deze keer maken we ook kennis met de Goede Fee, die met haar toverkracht het pad, dat Roodkapje door het grote Toverbos moet volgen, beschermt. Iets wat nodig blijkt te zijn want Roodkapje loopt in het Toverbos niet enkel de grote boze wolf tegen het lijf... Blijft Roodkapje op het goede pad of wordt ze er toch van afgeleid door de boze wolf? En welke dieren komt ze nog meer tegen? 

​Lauren De Ruyck is Roodkapje, wie er nog meer in de sprookjesmusical te zien én te horen is, maakt Music Hall later bekend.

​Roodkapje speelt vanaf oktober in Antwerpen, Hasselt of Gent! Tickets via www.musichall.be .

Meer nieuws over:

Lauren De Ruyck, K3 zoekt K3

Gerelateerde foto's:

Audities K3 Zoekt K3

Lauren De Ruyck - Lint - 10/10/2015

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: