.
Laura Tesoro
donderdag 2 september 2021

Laura Tesoro praat over haar muzikale toekomstplannen

Haar debuutalbum was helaas een flop....

Het is al enige tijd geleden dat Laura Tesoro met een nieuwe single op de proppen kwam en ook de release van haar eerste soloalbum dateert van bijna 2 jaar geleden. Maar nieuw werk, dat zit er niet meteen aan te komen.

“Het was de voorbije tijd moeilijk om inspiratie te vinden voor songs, omdat ons dagelijkse leven stil lag en daar haal ik net mijn inspiratie. Nieuw muzikaal werk zal er pas zijn als ik er echt helemaal tevreden over ben. Ik laat me niet opjagen”, licht Laura haar muzikale plannen toe in Story.

Laura haar debuutplaat ‘Limits’ werd jammer genoeg niet het succes die ze gehoopt had. Na er bewust voor te kiezen om haar oude singles niet op de plaat te zetten en een andere stijl op te gaan dan die singles, draaide de verkoop uit op een sisser. Maar Laura blijft positief naar de toekomst kijken. “Ik kijk uit naar mijn clubtour dit najaar om die nummers eindelijk live te kunnen spelen. We hebben al een eerste show achter de rug en iedereen was enthousiast. Er werd gezongen en gedanst. Mijn muziek raakt mensen en dat maakt het allemaal goed.”