.
News Image

Laura Tesoro praat met vriend Jordan over haar grote twijfels

Laura Tesoro woont samen met Jordan


Het gaat fantastisch met Laura Tesoro. De zangeres en presentatrice heeft een bijzonder drukke agenda en de toekomst lacht haar toe. Momenteel is Laura Tesoro in The Voice Kids te zien, een rol die haar echt wel ligt. Laten we vooral niet vergeten dat Laura dankzij The Voice haar carrière een stevige boost wist te geven. Deze week staat Laura samen met haar vriend Jordan op de cover van Story. Tot voor kort hield zij hem verborgen voor de pers, maar bij de MIA's straalde Laura aan de zijde van de man met wie zij al een tijdje lief en leed deelt.

Anderhalf jaar zijn Laura en Jordan ondertussen samen, de liefde tussen hen is bijzonder groot en intens. Jordan krijgt regelmatig te horen hoe graag ik hem zie, vertelt Laura Tesoro deze week in Story. Het liedje 'Minutes' op haar debuutalbum 'Limits' schreef Laura speciaal voor haar vriend. Maar bij het schrijven van een nummer denk je wel meer na over hoe je iets op de mooist mogelijke manier kunt zeggen. In het dagelijkse leven ben ik heel rechttoe rechtaan en flap ik er weleens iets uit. Maar voor 'Minutes' heb ik echt naar de juiste woorden gezocht, en heb ik er wat meer romantiek ingestoken. In een gesprek zou dat nogal vreemd overkomen, lacht Laura in Story.



Laura en Jordan praten ook veel en dat heeft zo zijn voordelen. Ik zal nooit een probleem negeren, opkroppen of verzwijgen, want ik ben ervan overtuigd dat het dan blijft terugkeren. Alles wat ik meemaak, weet Jordan. En we praten daar ook over. Over mijn gedachtegang, over mijn twijfels... En hij zal altijd zijn mening geven. Daar luister ik graag naar, maar dat wil niet zeggen dat ik die per se volg. Ik heb wel een klankbord nodig. Iemand bij wie ik alles kan aftoetsen. En Jordan is zo iemand. Omdat hij me het best kent als persoon én een totaal andere kijk heeft op de dingen.



Het volledige interview met Laura Tesoro lees je deze week in Story.

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro