.
Laura Tesoro
zondag 18 september 2022

Laura Tesoro onder de indruk: “Dat dat allemaal kan op één dag”

"Dan weten ze hoe laat het is"

In ‘Jachtseizoen’ zien we Laura Tesoro samen met haar kompanen Jamie-Lee Six en Maarten Cop speuren naar duo’s van bekende Vlamingen. Elke week slaat één duo op de vlucht en moeten de speurders hen zien te pakken. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Toen de opnames van start gingen kenden Laura, Jamie-Lee en Maarten elkaar nog niet zo goed. Maar de klik kwam er al snel en er werd meteen een superleuk team gevormd.

“We gaan er ook keihard voor om die BV’s te pakken. Want wie verliest, moet een tegenprestatie leveren die liever niet doet. Dat is een extra motivatie om te winnen. We zijn dus kordaat, ook tegen elkaar”, lacht Tesoro in Story.

Het gebeurt wel eens dat iemand zijn of haar mening wil doordrukken, maar dat kunnen ze gelukkig van elkaar verdragen. Al moet Laura toegeven dat ze vaak gevloekt heeft.

Zo’n opnamedag is ontzettend vermoeiend en een dutje doen in de zetel bij thuiskomst is nooit veraf. “Maar het verbaast me vooral wat een mens allemaal kan doen op één dag. Maar kijk, ik vind het zo’n tof programma. In Nederland is het een groot succes. Als ze daar mensen in een oranje overal over straat zien lopen, weten ze hoe laat het is. Hopelijk vindt Vlaanderen het even leuk.”

Download onze app voor Android of iOS