.
News Image

Laura Tesoro leerde Jordan dankzij Hugo en Duvel kennen

Zo leerde Laura Tesoro Jordan kennen.


Laura Tesoro is al twee jaar samen met haar vriend Jordan. In het verleden heeft de zangeres en presentatrice nooit veel verteld over haar lief, maar in de podcast ‘Lotte Gaat Diep’ gaat Laura Tesoro all the way.



De twee leerden elkaar twee jaar geleden tijdens het WK voetbal, meerbepaald tijdens de wedstrijd België – Frankrijk. “Ik was samen met vrienden gaan supporteren in Park Spoor Noord, hij stond daar toen achter de bar. Ik was een Hugo gaan bestellen, maar hij verstond door het vele lawaai iedere keer Duvel. Nee, nee, een Hugo. Ik moest daar dan ook superhard lachen en dacht ‘wat is dat hier nu?’. Maar ik vond hem superknap, ik was ook met opzet in zijn rij gaan staan. Ik heb uiteindelijk toch een Duvel van hem gekregen”, lacht Laura Tesoro twee jaar na de feiten.



Het was voor haar een avond om nooit te vergeten. De zangeres wou die avond de cocktail Hugo drinken, tenminste dat was de bedoeling. Maar even later stond zij daar met een Duvel in haar handen. “Dat was megagrappig en ik had al de slappe lach. Hij moest dan ook lachen en ik dacht ‘Dat is hem’. Ik was meteen verkocht. Dat klinkt supercliché, maar het is echt waar gebeurd. En dan ben ik een ganse dag bij hem Hugo’s gaan bestellen, omdat ik dacht dat ik bij hem alleen cocktails kon bestellen. Achteraf bleek dat ik bij hem ook gerust watertjes had kunnen bestellen.”



Laura Tesoro zag Jordan volledig zitten en deed er alles voor om hem die avond regelmatig te zien. “Ik moest de ochtend erna op de radio gaan zingen, maar ik wou absoluut bij hem een Hugo gaan halen omdat ik hem nog eens wou zien. Tegen het einde van de avond had ik zijn nummer, twee weken later zijn we samen op eerste date geweest en nu zijn wij dus twee jaar verder”, lacht de zangeres.

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro