.
Laura Tesoro
donderdag 29 december 2022

Laura Tesoro kotste ooit in de handtas van de moeder van James Cooke

En dat terwijl iedereen toekeek

Ook naast haar mediacarrière staat Laura Tesoro redelijk gulzig in het leven, lezen we in Humo. Zo werd ze op een festival in Hongarije direct getriggerd om te bungeejumpen. Ze twijfelde geen seconde. “Als ik in het diepe kan springen en verrast kan worden, dan spring ik.”

Met drugs heeft Laura geen ervaring en dat wil ze ook niet. Ze is bang om de controle ter verliezen en beseft dat het levens kan ruïneren. Gelukkig zegt ze er in haar omgeving weinig van te zien.

Een avondje op restaurant met aangepaste wijnen kan Laura dan weer wel bekoren. “Maar ik heb geen alcohol nodig om aan de druk te ontsnappen”, verduidelijkt ze.

Natuurlijk laat ook Laura Tesoro zich wel eens gaan als het gezellig is. Een gekend voorbeeld is toen ze in de handtas van de moeder van James Cooke had overgegeven. “Toen was ik inderdaad volledig van de kaart. Als ik het doe, doe ik het goed”, lacht ze in Humo.

De beste drug voor Laura is optreden, bekent ze trots. “Als ik op het podium sta en de mensen entertain, vergeet ik echt al mijn zorgen.”

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro