.
Laura Tesoro
zondag 16 juni 2024

Laura Tesoro: “Je moet die nummers in je kamp trekken”

Het was een mooie tweede kans

Een van de grote sterren in ‘Liefde Voor Muziek’ dit jaar was Laura Tesoro. De zangeres heeft er de mooiste en zotste covers gemaakt en de zangeres was dan ook heel blij toen ze haar opnieuw vroegen voor dit jubileumseizoen.

“Ik ben heel blij met wat ik in het vijfde seizoen deed, maar ik was nog superjong en had zelf nog niet veel nummers. Ik had ook nog niet zo’n goed idee van wie ik was en welke richting ik uit wilde als artiest. Ik was heel erg zoekende. Liefde voor Muziek hielp me enorm om mijn sound te vinden, want daarna bracht ik mijn eerste album uit”, zegt ze in Flair.

Haar deelname aan het programma heeft een serieuze invloed gehad op haar carrière want die ging plots als een speer. Al was het niet altijd zo makkelijk.

“Je moet toch nummers van andere artiesten in je kamp trekken, maar ik wist nog niet zo goed wat mijn kamp was. Door in korte tijd aan zoveel nummers een eigen draai te moeten geven die typisch was voor mij, ontdekte ik ook mijn eigen sound. Daardoor had ik dit seizoen meer zelfvertrouwen en durfde ik meer.”