.
 Jamie-Lee Six, Laura Tesoro en Maarten Cop
donderdag 8 september 2022

Laura Tesoro jaagt op collega’s: “Hun creativiteit is eindeloos”

Ze is te zien in 'Jachtseizoen'

‘Het jachtseizoen’ is al vele jaren een ongelooflijk succes in Nederland en nu is het programma ook overgewaaid naar Vlaanderen. Zeven duo’s van bekend Vlamingen slaan op de vlucht, en een vast trio van drie BV’s moeten hen proberen pakken.

Dat trio bestaat uit mediafiguur Jamie-Lee Six, acteur Maarten Cop en zangeres Laura Tesoro. Zij wagen zich aan een kat-en muisspel met hun collega’s.

“Een goed plan is heel belangrijk. We proberen altijd één stap vooruit te denken, maar dat is niet makkelijk. Als we een locatie doorkrijgen, breken wij ons hoofd over waar ze naartoe zouden gaan. Want gewoon naar die plek rijden heeft geen zin”, legt Tesoro hun tactiek uit in Story.

De BV’s die op de vlucht zijn maken het Laura, Maarten en Jamie-Lee niet gemakkelijk en tonen soms veel creativiteit om te ontsnappen en de speurders op een dwaalspoor te zetten.

“Hun creativiteit is eindeloos. Van het kapen van onze bus tot meevliegen in een sportvliegtuigje. Het is niet gewoon achter elkaar aanlopen. Er zijn ook een aantal regels: de boeven moge niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en mogen zich enkel verstoppen in openbare gebouwen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro

Bio van Jamie-Lee Six en Maarten Cop