.
Laura Tesoro
maandag 27 februari 2023

Laura Tesoro: “Ik zal daardoor nooit ongelukkig zijn”

Ze doet altijd haar goesting

Je hebt het nummer misschien al op de radio voorbij horen komen, en we kunnen gerust spreken van een succesvolle samenwerking tussen Laura Tesoro en OSKI. De twee kennen elkaar al een tijdje, maar nu hebben ze ook het ideale moment gevonden voor een nummer uit te brengen.

Laura en Oscar doen graag hun eigen goesting als het aankomt op gebied van muziek en nummers maken. Je zal hen er nooit op betrappen spijt te hebben van wat ze hebben uitgebracht.

“Ik zal nooit ongelukkig zijn als een nummer niet op de radio wordt gedraaid of niet volop wordt meegezongen door het publiek. Natuurlijk is de mening van het publiek belangrijk, maar daarvoor moet je niet je eigen mening aan de kant schuiven”, begint Laura in Dag Allemaal.

Tesoro vraagt regelmatig de mening van anderen, zoals die van haar lief. Maar als hij iets niet goed vindt, dan bestaat de kans toch dat Laura het uitbrengt.

“Hij vraagt zich dan wel eens af waarom ik zijn mening vraag als ik toch mijn goesting doe. Wel, als ik het toch doe, ook al is hij niet onder de indruk, dan ben ik echt zeker van mijn stuk. Daarom.”

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro